Guldfisken Zoo öppnade i november 1976 i en 38 kvm stor affärslokal på Kaggensgatan 38 i Kalmar. Butiken utökades till ung. 80 kvm år 1980 och låg på denna adress fram till 1998. Efter en kort sejour på Larmgatan 6 flyttades verksamheten till Germundsgatan 10 i januari år 2000.  I samband med flytten begränsades djurhållningen till enbart akvariefiskar och egen fiskodling startades upp. År 2003 lanserades vår hemsida och i skrivande stund är drygt 15000 kunder registrerade i vår databas. Det är mycket stimulerande att ha kontakt med alla kunder runt om i Sverige även om det innebär mycket jobb då vi alltid försöker tillhanda ett stort varulager och snabba leveranser.  Servicetänkande som att alltid ha reservdelar  till många pumpmärken i lager. Vi har valt att vara en fristående butik och inte tillhöra någon kedja eftersom vi själva vill bestämma vårt produktsortiment och ha en rimlig prissättning. 

Butiken har blivit en samlingsplats för natur- och akvarieintresserade och många kommer in för en pratstund och en kopp kaffe. Många får känslan av en gammal lanthandel med  varor staplade överallt. Eftersom vi har avgiftsfria parkeringsplatser på angränsande gator blir det ett avstressande besök för våra kunder. Hjärtligt välkomna in på ett besök i vår unika butik !

Tyvärr blir vi nog tvungna att avyttra vår älskade butik under innevarande år pga bristande hälsa och ork. För oss vore det underbart om vår lönsamma verksamhet ändå får leva vidare i samma anda. Vi vill ju inte lämna vår stora kundkrets i sticket. En kvalitetsaffär har goda framtidsutsikter. Seriösa spekulanter kan kontakta oss via epost: tommy@guldfisken.se.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på tel. 0480-14020 under ordinarie butiksöppettider. Måndag-Fredag 10.00 – 18.00 och Lördag 10.00 – 14.00. Vi svarar på all epost inom 24 timmar. Mejladress: info@guldfisken.se