Guldfisken Zoo öppnade i november 1976 i en 38 kvm stor affärslokal på Kaggensgatan 38 i Kalmar. Butiken utökades till ung. 80 kvm år 1980 och låg på denna adress fram till 1998. Efter en kort sejour på Larmgatan 6 flyttades verksamheten till Germundsgatan 10 i januari år 2000.  I samband med flytten begränsades djurhållningen till enbart akvariefiskar och egen fiskodling startades upp. År 2003 lanserades vår hemsida och i skrivande stund är drygt 15000 kunder registrerade i vår databas. Det är mycket stimulerande att ha kontakt med alla kunder runt om i Sverige även om det innebär mycket jobb då vi alltid försöker tillhanda ett stort varulager och snabba leveranser.  Servicetänkande som att alltid ha reservdelar  till många pumpmärken i lager. Vi har valt att vara en fristående butik och inte tillhöra någon kedja eftersom vi själva vill bestämma vårt produktsortiment och ha en rimlig prissättning. 

Butiken har blivit en samlingsplats för natur- och akvarieintresserade och många kommer in för en pratstund och en kopp kaffe. Många får känslan av en gammal lanthandel med  varor staplade överallt. Eftersom vi har avgiftsfria parkeringsplatser på angränsande gator blir det ett avstressande besök för våra kunder. Hjärtligt välkomna in på ett besök i vår unika butik som snart är ett minne blott !

Vi kommer nu att renodla vår verksamhet och lägger ner vår stora fysiska butik med akvariefiskförsäljning. Vi planerar att ha öppet på Germundsgatan 10 tom 31/8. Det kommer att vara begränsade öppettider 1/9-30/9 då vi flyttar alla varor till nya lagerlokalen. Företaget Guldfisken kommer alltså att finnas kvar med fortsatt försäljning via vår hemsida. Vårt sortiment kommer att utökas med fler artiklar. Vi har nu en ny kategori på hemsidan: OUTLET. Produkter till väldigt lågt pris !  Vi säljer nu ut vår affärsinredning: akvarier (t ex 12 st 180 lit. 60 x 60 x 51 cm endast 300:- st.), belysningar, doppvärmare, pumpar mm.

50 % slutrabatt på alla tillbehör till Hund – Katt – Smådjur & Fågel. ( Endast för avhämtning i vår butik).

Du är alltid välkommen att kontakta oss på tel. 0480-14020 under ordinarie butiksöppettider. Måndag-Fredag 10.00 – 18.00 och Lördag 10.00 – 14.00. Vi svarar på all epost inom 24 timmar. Mejladress: info@guldfisken.se